Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49712
Kategorie: Maso

Ingredience

5 ks Chilli paprička zelená
3 polévková lžíce Garam masala
250 ml Jogurt bílý
3 polévková lžíce Kari listy
1 kg Kuře
4 polévková lžíce Mouka kukuřičná
50 ml Olej rostlinný
4 polévková lžíce Ořechy burské pražené
2 polévková lžíce Pasta česneková
2 polévková lžíce Pasta zázvorová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 716 kcal
Kilojoule 2 994kJ
4% Sacharidy 13 g
66% Tuky 50 g
23% Sodík 465 mg
97% Bílkoviny 54 g

Indické smažené kuře postup přípravy receptu:

1

Smícháme dohromady česnekovou pastu, jogurt, zázvorovou pastu a špetku soli. Kuře si nakrájíme na malé kousky, vložíme do marinády a necháme 10 hodin v lednici.

2

Poté posypeme kuře trochou masaly, dvěma lžícemi buráků, kukuřičnou moučkou a důkladně zamícháme.

3

Na pánvi si rozehřejeme olej a kuře na něm opékáme, dokud nám nezezlátne. Velkou mísu si obložíme osmaženými lístky kari, zelenými chilli papričkami a zbytkem buráků. Připravíme 4 mističky a každý si bere z velkého talíře. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept