Recept

Indické kořeněné polosuché kuře

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49728
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
2 ks Hřebíček
1 kávová lžička Kmín celý
1 kg Kuře
0,5 kávová lžička Kurkuma
2 polévková lžíce Mouka kukuřičná
0,5 kg Rajčata
1 ks Skořice celá
3 polévková lžíce Tuk rostliný

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 843kJ
4% Sacharidy 13 g
39% Tuky 29 g
6% Sodík 127 mg
58% Bílkoviny 33 g

Indické kořeněné polosuché kuře postup přípravy receptu:

1

Kuře zbavíme nečistot, kůže a nakrájíme na větší kusy. Chilli koření si v misce smícháme se solí, hřebíčkem, kmínem, kurkumou a skořicí a kuře v něm obalíme. Následně jej odložíme na 2 hodiny stranou.

2

Rajčata zbavíme slupek a nakrájíme. Na pánvi rozpálíme tuk a kuře smažíme, dokud nám nezezlátne. Následně pánev přikryjeme poklicí a maso necháme dusit.

3

Když je maso měkčí, sejmeme poklici, přidáme rajčata a maso na mírném ohni vaříme, dokud nezměkne. Šťávu poprášíme kukuřičnou moukou a zamícháme. Můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept