Recept

Tagliatelle ze sépií s mandlemi a melounem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4974
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 952 kcal
Kilojoule 3 982kJ
8% Sacharidy 30 g
19% Tuky 14 g
190% Sodík 4 g
299% Bílkoviny 168 g

Tagliatelle ze sépií s mandlemi a melounem postup přípravy receptu:

1

Nejprve očistíme sépie, chapadla nakrájíme nadrobno, těla na tenké proužky a vše důkladně propláchneme studenou vodou.

2

V hrnci přivedeme k varu 2litry vody s plátkem citronu a svazkem pažitky a majoránky. Po cca 5minutách odstavíme a nasypeme sépie. Po minutě slijeme, sépie přemístíme do mísy a ochutíme solí, pepřem a olejem.

3

Meloun rozkrojíme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na větší čtverečky. Přidáme k vychladlým sépiím, posypeme mandlovými lupínky, najemno nasekanou petrželkou a dle chuti přidáme sůl a pepř.

4

Zakryjeme potravinářskou fólií, necháme cca 10min rozležet v chladu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept