Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49741
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Čertovo lejno
6 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Kokos čerstvý
5 ks Koriandr čerstvý
2 kávová lžička Koriandr mletý
125 ml Olej slunečnicový
2 kávová lžička Sezam - semena
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tamarindová šťáva
1 kg Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 556kJ
2% Sacharidy 7 g
33% Tuky 24 g
13% Sodík 262 mg
56% Bílkoviny 32 g

Rybí Hydebaradi postup přípravy receptu:

1

Rybu zbavíme nečistot a naporcujeme ji. Na suché pánvi opečeme cibuli, koriandr, červené chilli, polovinu semínek kmínu, sezamová semínka a nastrouhané kokosové dužiny. Když je směs opečená, důkladně ji rozemeleme, až vznikne hustá kaše.

2

Na pánvi rozpálíme olej, posypeme zbývajícím kmínem a špetkou assafoetidu. Na koření položíme kořeněnou kaši a důkladně osmažíme, zalijeme šťávou z tamarindu, posypeme špetkou soli. Necháme vařit cca 10 minut, následně vložíme do omáčky naporcovanou rybu a necháme péct, dokud není řádně propečená a měkká. Ozdobíme lístky koriandru a můžeme podávat.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept