Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49760

Ingredience

10 ks Chilli paprička
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kg Kapr obecný
1 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Mango
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
2 ks Zázvor celý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 550kJ
3% Sacharidy 9 g
22% Tuky 16 g
16% Sodík 325 mg
82% Bílkoviny 46 g

Indická ryba na rožni postup přípravy receptu:

1

Kapra zalijeme šťávou vymačkanou z citronu a přidáme špetku soli. Následně rybu zařízneme po obvodu. V míse si smícháme zázvor, zelené chilli papričky, česnek, hořčici, kmín, koriandr, sůl a nasekané mango a mouku. Celou směs důkladně rozemeleme.

2

Rybu ve směsi pečlivě vyválíme po obou stranách, poté ji odložíme na 3 hodiny do lednice. Na pánvi si rozpálíme olej a rybu v něm osmahneme po obou stranách, po dobu pěti minut. Následně rybu osušíme a necháme ji dopéct na rožni, dokud nezezlátne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept