Recept

Indické jehněčí na cibuli

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49765
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1,5 kg Cibule
8 ks Hřebíček
1 kg Jehněčí maso
5 ks Kardamom
4 ks Kardamom černý
2 polévková lžíce Kmín drcený
20 g Máslo čerstvé
20 ks Pepř černý celý
4 ks Rajčata
2 ks Skořice celá
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 614 kcal
Kilojoule 2 567kJ
18% Sacharidy 63 g
33% Tuky 25 g
8% Sodík 167 mg
47% Bílkoviny 27 g

Indické jehněčí na cibuli postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme nečistot a omyjeme. Následně ho naporcujeme na menší kusy. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Stejně tak nasekáme i česnek, zázvor a rajčata. V kastrolu rozpálíme máslo a bobkový list na něm lehce osmahneme.

2

Veškeré suroviny smícháme dohromady a společně s masem umístíme do pánve. Přikryjeme pokličkou a necháme podusit na mírném plameni, dokud není maso měkké a dokud se neodpaří všechna voda. Ihned podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept