Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4977
Kategorie: Maso

Ingredience

1 hrst Bazalka
150 g Chléb toastový
1 ks Cibulka jarní
1 ks Citrony
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurka salátová
100 ml Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
800 g Parmice
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 902kJ
9% Sacharidy 31 g
21% Tuky 16 g
22% Sodík 443 mg
84% Bílkoviny 47 g

Zelené parmice postup přípravy receptu:

1

Toastový chleba zbavíme kůrky a rozmixujeme s nadrobno nakrájenou petrželkou, bazalkou a oreganem. Vznikne nám bylinková strouhanka.

2

Rybí filety obalíme postupně v mouce, rozšlehaném vejci a bylinkové strouhance.

3

Rozpálíme větší množství oleje a ryby osmažíme z obou stran. Položíme na chvíli na papírovou utěrku a osolíme.

4

Rajče, okurku a cibulku nakrájíme na kostičky, ochutíme solí, olejem, citronovou šťávou a nasekanou bazalkou.

5

Rybu rozdělíme na talíře a podáváme se zeleninovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept