Recept

Indické ostré jehněčí

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49794
Kategorie: Maso

Ingredience

10 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Chilli koření mleté
3 ks Cibule
1 polévková lžíce Garam masala
1 kg Jehněčí maso
100 ml Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Koriandr mletý
1 kávová lžička Kurkuma
100 ml Olej rostlinný
4 ks Rajčata
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 233kJ
3% Sacharidy 12 g
50% Tuky 37 g
1% Sodík 23 mg
36% Bílkoviny 20 g

Indické ostré jehněčí postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme nečistot, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostičky. Česnek, chilli, zázvor, kurkumu a mletý koriandr rozetřeme na jemnou pastu. Oloupeme a nakrájíme cibuli. Na tuku následně cibuli osmažíme, dokud se nezabarví do hněda.

2

Přidáme koření a smažíme, dokud se nezbavíme veškerého tuku. Přidáme nakrájená rajčata a necháme ještě několik minut vařit.

3

V této směsi podusíme jehněčí, pod pokličkou, dokud nebude maso měkké. Když je maso hotové, posypeme jej masalou a ozdobíme pokrájenými lístky koriandru. Můžeme podávat.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept