Recept

Indické jehněčí klobásky

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49797

Ingredience

3 ks Chilli paprička zelená
2 ks Cibule
10 ks Hořčičné semínko
3 ks Hřebíček
0,5 kg Jehněčí maso
2 ks Kardamom
1 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Sůl
200 ml Tuk
1 ks Vejce slepičí
1 ks Zázvor celý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 837 kcal
Kilojoule 3 502kJ
7% Sacharidy 24 g
92% Tuky 69 g
15% Sodík 302 mg
35% Bílkoviny 20 g

Indické jehněčí klobásky postup přípravy receptu:

1

Maso opláchneme pod tekoucí vodou a najemno nameleme. Veškeré koření rozemeleme a smícháme s utřeným zázvorem, česnekem, chilli a nadrobno nakrájenou cibulí.

2

K masu přidáme vejce a tuto směs důkladně prohněteme. Zpracovanou směs vyválíme na stejně dlouhé válečky, které napíchneme na kovové jehly. Opečeme na grilu a průběžně zaléváme tukem. Když je maso ugrilované, můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept