Jednoduchý recept

Třešně naložené ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 49802
Kategorie: Džemy, zavařeniny

Ingredience

100 g Cukr krystal
750 g Třešně

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 437kJ
7% Sacharidy 26 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 9 mg
1% Bílkoviny 1 g

Třešně naložené ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Použijeme zralé, ale tvrdší třešně. Přebereme je, otrháme stopky, na sítu důkladně omyjeme a necháme okapat. Poté rozdělíme do sklenic a průběžně prosypeme cukrem.

2

Sklenice zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept