Recept

Indické smažené kolokázie

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49807
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Citrony
0,5 kg Kolokázie
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Libeček
1 kávová lžička Mango
50 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
50 ml Pšeničná krupice
1 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 972kJ
13% Sacharidy 47 g
8% Tuky 6 g
11% Sodík 212 mg
14% Bílkoviny 8 g

Indické smažené kolokázie postup přípravy receptu:

1

Hrnec naplníme vodou, vložíme do něj kolokázii a uvedeme k varu. Následně ji vyjmeme z hrnce, oloupeme a rozkrojíme napůl. Celou kolokázii následně propícháme párátky, přidáme špetku soli a pokapeme citronovou šťávou. Kolokázii odložíme na 20 minut bokem.

2

V míse smícháme směs krupice, chilli, černého pepře, mletého manga, libečku, soli a mouky. Celou kořeněnou směs důkladně promícháme a povařené a nakrájené kolokázie obalíme.

3

Na pánvi rozpálíme olej a kolokázie na něm osmažíme, dokud nezezlátnou. Hotové umístíme na mísu a ozdobíme listy hlávkového salátu. Podáváme horké.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept