Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49818

Ingredience

1 ks Brambory
2 ks Chilli paprička
2 ks Chilli paprička zelená
2 ks Cuketa
0,5 kávová lžička Cukr krystal
1 ks Dýně
1 hrst Fazole
1 kávová lžička Garam masala
0,5 kávová lžička Kurkuma
1 ks Lilek
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 ks Ředkev
1 hrst Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 994kJ
16% Sacharidy 58 g
3% Tuky 2 g
11% Sodík 213 mg
16% Bílkoviny 9 g

Bengálská zelenina postup přípravy receptu:

1

Zeleninu opláchneme a nasekáme na tenké nudličky. Omyté špenátové lístky též nakrájíme. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm chilli papričky. Na pánev vložíme zbytek nakrájené zeleniny a čtyři minuty smažíme.

2

Směs ochutíme kurkumou, pocukrujeme, přidáme garam masalu a špetku soli. Pod pokličkou dusíme, dokud zelenina nezměkne. Můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept