Recept

Smažený panír po indicku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49819

Ingredience

5 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
4 ks Hřebíček
3 ks Kardamom černý
1 kávová lžička Kmín drcený
2 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Koriandr čerstvý
50 g Máslo čerstvé
2 ks Paprika zelená
15 ks Pepř černý celý
2 ks Rajčata
1 ks Skořice celá
0,5 kg Tvaroh tvrdý
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 479kJ
7% Sacharidy 25 g
17% Tuky 12 g
1% Sodík 13 mg
68% Bílkoviny 38 g

Smažený panír po indicku postup přípravy receptu:

1

Sýr nakrájíme na jemné plátky. Papriky rozkrojíme vejpůl, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Červené chilli zbavíme stonků, nakrájíme a zbavíme jadérek. Zázvor nakrájíme na plátky. Oloupanou a omytou cibuli rozčtvrtíme.

2

Na pánvi osmahneme směs koriandru, kmínu, hřebíčku, skořice, pepře a černého kardamomu. Tuto směs následně umeleme. Na jiné pánvi necháme rozpustit máslo a nadrobno nakrájenou cibuli na něm osmažíme, dokud nezhnědne.

3

Na pánev s cibulí umístíme plátky tvarohu, vnitřek rajčat a dochutíme špetkou soli. Vše následně smažíme, dokud směs nepustí veškerou vodu. Když je tvaroh propečený, zalijeme jej směsí koření a zeleniny a ještě 3 minuty smažíme.

4

Ozdobíme lístky koriandru a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept