Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 49834

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
400 g Cizrna
1 ks Lilek
40 ml Olej slunečnicový
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
300 g Rýže Basmati
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé
900 ml Vývar zeleninový
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 163kJ
19% Sacharidy 69 g
27% Tuky 20 g
56% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Paella s cizrnou postup přípravy receptu:

1

Celer, cibuli, papriku nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpálíme olej a nakrájenou zeleninu spolu s prolisovaným česnekem tři minuty smažíme. Přidáme na kousky nakrájená rajčata, rýži, na plátky pokrájený lilek a vše zalijeme vínem a vývarem.

2

Po pěti minutách vaření do pánve přidáme cizrnu a vaříme alespoň deset minut, dokud není rýže a zbylá zelenina měkká. Dochutíme ještě solí, pepřem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept