Jednoduchý recept

Rýžové noky se žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (12%)
ID receptu: 49887
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Máslo bylinkové
50 g Máslo čerstvé
4 g Pepř bílý
30 g Petržel - nať
350 g Rýže dušená
8 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 012kJ
6% Sacharidy 21 g
18% Tuky 14 g
42% Sodík 844 mg
15% Bílkoviny 9 g

Rýžové noky se žampiony postup přípravy receptu:

1

Na pánvi osmažíme na rozpáleném másle nadrobno nakrájené žampiony a necháme vychladnout. Studenou dušenou rýži v míse smícháme s vejci, nasekanou petrželkou, bílým pepřem a solí, nakonec přidáme osmažené žampiony a důkladně promícháme do kompaktní hmoty. V hrnci přivedeme k varu vodu, lžící namočenou do této vody vykrajujeme jednotlivé noky a 5 minut necháme vařit na mírném ohni. Podáváme přelité rozpuštěným bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept