Jednoduchý recept

Vařené hrachové lusky v dashi vývaru

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 49909

Ingredience

500 g Hrachové lusky
3 kávová lžička Sůl
1 l Vývar instantní dashi

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 266kJ
14% Sacharidy 49 g
14% Tuky 10 g
59% Sodík 1 g
6% Bílkoviny 4 g

Vařené hrachové lusky v dashi vývaru postup přípravy receptu:

1

Hrachové lusky omyjeme a očistíme.

2

V kastrolu přivedeme k varu vývar dashi a hrachové lusky v něm povaříme asi 10 minut. Lusky scedíme, necháme okapat.

3

Nakonec lusky osolíme, promícháme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept