Recept

Uzená krkovička s mandlovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (12%)
ID receptu: 49922
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Křen
30 g Mandle
50 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Pepř bílý
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
600 g Uzená vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 291kJ
2% Sacharidy 7 g
67% Tuky 50 g
0% Sodík 4 mg
33% Bílkoviny 18 g

Uzená krkovička s mandlovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Uzenou krkovičku vložíme do hrnce s vodou a vaříme asi 15 minut, potom vodu slijeme, dáme novou a dovaříme maso doměkka. V rendlíku usmažíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem(asi 2 dl) z uzeného, opepříme a necháme povařit. Zalijeme smetanou, přidáme nastrouhaný křen a nasekané mandle a už jen velmi krátce povaříme. Vařenou krkovičku necháme okapat na cedníku, nakrájíme na plátky a podáváme s hotovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept