Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (12%)
ID receptu: 49924
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 724kJ
4% Sacharidy 16 g
40% Tuky 30 g
28% Sodík 568 mg
36% Bílkoviny 20 g

Salát ze srnčího masa postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso rozložíme na pekáč vystlaný plátky másla, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhanou kořenovou zeleninou a kolečky cibule. Obložíme pár bobkovými listy a pečeme zakryté ve středně vyhřáté troubě doměkka. Zatím na oleji osmahneme nakrájené žampiony, podlijeme vínem a krátce podusíme, jen co se víno odpaří. Upečené maso necháme vychladnout a zatím nasekáme mandle, dobře umytou pomerančovou kůru nakrájíme na slabé proužky. Do mísy vložíme kousky pomeranče dokonale zbavené bílého oplodí a případných pecek, žampiony a na nudličky nakrájené srnčí maso. Promícháme, dosolíme a jednotlivé porce ozdobíme nasekanými mandlemi a proužky pomerančové kůry.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept