Bellini - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bellini
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 5000 |
Kategorie: | Alkoholické koktejly |
Ingredience
3 ks | Broskve |
120 ml | Prosecco ”Colli Trevigiana” Sapgo Frizzante DOC |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 886kJ
14% Sacharidy 52 g
2% Tuky 1 g
0% Sodík 0 mg
9% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 52g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 16g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 35,6mg |
Vitamín E | 3,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Prosecco ”Colli Trevigiana” Sapgo Frizzante DOC nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Bellini postup přípravy receptu:
1 | Do sklenice na sekt tzv. flétny dáme vychlazené broskvové pyré. |
2 | Přidáme vychlazené prosecco a promícháme. |
Poznámka
Broskvové pyré připravíme rozmixováním čerstvých broskví.