Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 50027
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
800 g Cizrna
2 polévková lžíce Harissa pasta
200 g Kuskus
1 ks Lilek
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 ml Vývar zeleninový
1 polévková lžíce Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 687kJ
26% Sacharidy 94 g
28% Tuky 21 g
27% Sodík 535 mg
41% Bílkoviny 23 g

Marocký bezmasý kuskus postup přípravy receptu:

1

Ve velké míse smícháme kuskus s vývarem a necháme cca 10 minut stát, dokud se tekutina nevsákne.

2

Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli spolu s prolisovaným česnekem a zázvorem.

3

Jakmile je zelenina měkká, přidáme harissu, na tenké plátky nakrájený lilek, osolíme, opepříme a celou směs zasypeme opláchnutou cizrnou. Vaříme cca 5 minut.

4

Nakonec směs z pánve smícháme s kuskusem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept