Jednoduchý recept

Hruška zapečená s hermelínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 50071
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Hrušky
2 dl Kompot borůvkový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
10 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 546kJ
8% Sacharidy 29 g
2% Tuky 2 g
6% Sodík 119 mg
4% Bílkoviny 2 g

Hruška zapečená s hermelínem postup přípravy receptu:

1

Hrušku omyjeme, rozpůlíme a zbavíme jádřince. Dužinu částečně vydlabeme lžičkou. Vydlabanou dužninu a sýr nakrájíme na malé kousky, smícháme a velmi jemně opepříme a osolíme. Směs dáme zpět do půlek hrušky a krátce zapečeme v mírně vyhřáté troubě.

2

Hrušky servírujeme polité borůvkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept