Jednoduchý recept

Hrušky zapečené s pikantní směsí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 50074

Ingredience

120 g Anglická slanina
3 ks Hrušky
4 polévková lžíce Kompot borůvkový
1 hrst Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 g Sýr Niva (Rokfór)

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 785 kcal
Kilojoule 3 285kJ
9% Sacharidy 31 g
56% Tuky 42 g
83% Sodík 2 g
49% Bílkoviny 28 g

Hrušky zapečené s pikantní směsí postup přípravy receptu:

1

Hrušky omyjeme, podélně rozpůlíme a vyřízneme z nich jádřince.

2

Slaninu a sýr nakrájíme na malé kousky, které smícháme. Směs můžeme ještě dochutit pepřem a solí.

3

Půlky hrušek vložíme do vymazané zapékací formy, na ně rozložíme slaninu se sýrem a půlky vlašských ořechů.

4

Hrušky pečeme přibližně 15 minut v troubě, předehřáté na 200 stupňů.

5

Upečené hrušky s náplní podáváme s borůvkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept