Jednoduchý recept

Kanapky s hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 50130
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

240 g Bageta
240 g Hovězí plec pečená
15 g Kapary sterilované
80 g Okurka salátová
100 g Omáčka tatarská
40 g Řeřicha
7 g Sardelová pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 807kJ
10% Sacharidy 35 g
28% Tuky 21 g
25% Sodík 506 mg
48% Bílkoviny 27 g

Kanapky s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Bílou bagetu nakrájíme šikmo na plátky, salátovou okurku na tenká kolečka, vychladlé pečené hovězí maso nakrájíme na tenké plátečky, řeřichu posekáme najemno. Do tatarské omáčky přimícháme kapary, máme-li větší, tak je trochu pokrájíme, dále přimícháme sardelovou pastu a vymícháme remuládu.

2

Plátky bagety potřeme troškou remulády, poklademe ruličkami hovězích plátků, navrch položíme kolečka okurky a ozdobíme kopečkem remulády. Kanapky upravíme na servírovací tác, posypeme řeřichou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept