Kanapky s hovězím masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kanapky s hovězím masem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fik |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (79%) |
ID receptu: | 50130 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
240 g | Bageta |
240 g | Hovězí plec pečená |
15 g | Kapary sterilované |
80 g | Okurka salátová |
100 g | Omáčka tatarská |
40 g | Řeřicha |
7 g | Sardelová pasta |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 35g |
---|---|
Cholesterol | 17,5mg |
Draslík | 140,7mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Kapary sterilované, Okurka salátová, Řeřicha mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí plec pečená, Omáčka tatarská, Sardelová pasta mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kanapky s hovězím masem postup přípravy receptu:
1 | Bílou bagetu nakrájíme šikmo na plátky, salátovou okurku na tenká kolečka, vychladlé pečené hovězí maso nakrájíme na tenké plátečky, řeřichu posekáme najemno. Do tatarské omáčky přimícháme kapary, máme-li větší, tak je trochu pokrájíme, dále přimícháme sardelovou pastu a vymícháme remuládu. |
2 | Plátky bagety potřeme troškou remulády, poklademe ruličkami hovězích plátků, navrch položíme kolečka okurky a ozdobíme kopečkem remulády. Kanapky upravíme na servírovací tác, posypeme řeřichou a podáváme. |