Jednoduchý recept

Cibulačka francouzská

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5014

Ingredience

1,5 ks Bujón hovězí
3 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
1 ks Veka
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 355kJ
8% Sacharidy 27 g
21% Tuky 16 g
48% Sodík 961 mg
33% Bílkoviny 18 g

Cibulačka francouzská postup přípravy receptu:

1

Na kostičky nakrájíme cibuli a osmahneme na másle.

2

Poté zalijeme 1,5l vody, přidáme kostku hovězího bujonu a 10 minut vaříme. Osolíme.

3

Připravíme na proužky nakrájenou veku, opečeme ji na másle, nastrouháme sýr a nakrájíme šunku na kostičky.

4

Veku, šunku a sýr dáme do polévky před podáváním a posypeme petrželovou naťí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept