Jednoduchý recept

Pikantní borůvkové čatní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 50143
Kategorie: Marinády

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
75 g Borůvky sušené
2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule červená
4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Masox
4 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 dl Víno červené
1,5 dl Voda pitná
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 458kJ
6% Sacharidy 22 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 4 mg
2% Bílkoviny 1 g

Pikantní borůvkové čatní postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku rozřízneme, zbavíme semínek, opláchneme studenou vodou a nakrájíme ji najemno. Masox rozmícháme s vodou a necháme v hrnku přejít varem.

2

Ve větší pánvi smícháme vývar z Masoxu, nakrájenou cibuli, chilli papričku, česnek, poměrančovou šťávu, víno, ocet a sušené borůvky. Směs za občasného míchání dusíme, dokud cibule nezměkne a omáčka nezhoustne.

3

Nakonec čatní dochutíme zázvorem a citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept