Jednoduchý recept

Italský sendvič

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50168

Ingredience

10 g Bazalka
200 g Ciabatta
15 ml Citronová šťáva
250 g Mozzarella
20 ml Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
160 g Rajčata
80 g Rukola
4 g Sůl
2 stroužek Česnek
80 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 403kJ
8% Sacharidy 29 g
22% Tuky 17 g
37% Sodík 748 mg
30% Bílkoviny 17 g

Italský sendvič postup přípravy receptu:

1

Malé bagetky ciabatty rozkrojíme napůl, omytá rajčata nakrájíme na kolečka, mozzarellu na plátky, česnek prolisujeme, bazalku posekáme najemno, parmskou šunku nakrájíme na tenké plátečky.

2

V misce smícháme česnek, olej, citronovou šťávu, sůl, pepř, bazalku, promícháme a vzniklou směsí potřeme plátky mozzarelly. Spodní část ciabatt poklademe listy rukoly a kolečky rajčat, na ně upravíme plátky parmské šunky a plátky mozzarelly, přiklopíme vrchní částí ciabatt, trochu přimáčkneme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept