Kuřecí bagety - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecí bagety
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 50175 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
200 g | Bageta |
240 g | Kuřecí maso grilované |
50 g | Majonéza |
80 g | Okurka salátová |
1 g | Pepř černý mletý |
15 g | Petržel kudrnka |
15 g | Protlak rajčatový |
100 g | Rajčata |
40 g | Salát ledový |
50 g | Smetana 16% (pochoutková) |
5 g | Sůl |
200 g | Sýr Ementál (Primátor) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 32g |
---|---|
Cholesterol | 51,3mg |
Draslík | 197,8mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 969,8mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,6mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Majonéza, Okurka salátová, Rajčata, Salát ledový, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kuřecí maso grilované, Pepř černý mletý, Petržel kudrnka, Protlak rajčatový, Smetana 16% (pochoutková), Sýr Ementál (Primátor) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuřecí bagety postup přípravy receptu:
1 | Kuřecí maso podle chuti osolíme, opepříme, nakrájíme na menší kousky, petrželku posekáme nadrobno, ementál nastrouháme najemno, salátovou okurku a rajčata nakrájíme na plátky, salát natrháme na větší kusy. |
2 | V misce smícháme smetanu, majonézu, strouhaný sýr, petrželku a rajčatový protlak. Bagetky rozřízneme podélně napůl, namažeme sýrovou směsí, poklademe kousky salátu, plátky rajčat, okurky, přiložíme kousky masa, přiklopíme vrchní polovinou bagetky, trochu přimáčkneme a podáváme. |