Jednoduchý recept

Tatranské kotlety

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 5018
Kategorie: Maso

Ingredience

4 plátek Anglická slanina
400 g Lečo sterilované
1 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
4 plátek Šunka kuřecí Velkopavlovická
10 dkg Sýr Eidam cihla 40%
600 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 780kJ
2% Sacharidy 8 g
33% Tuky 25 g
19% Sodík 371 mg
73% Bílkoviny 41 g

Tatranské kotlety postup přípravy receptu:

1

Naklepeme kotlety a nařízneme kraje.

2

Osolíme, opepříme a na každou kotletu dáme plátek anglické slaniny, šunky a lžíci leča.

3

Dáme na pekáč, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou.

4

Ve vyhřáté troubě pečeme 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept