Jednoduchý recept

Rýžový chléb z domácí pekárny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 50183

Ingredience

1,5 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Droždí sušené
1,5 kávová lžička Mléko plnotučné sušené
425 g Mouka pšeničná hladká T 650
15 g Máslo čerstvé
150 g Rýže loupaná
1,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 638kJ
21% Sacharidy 75 g
6% Tuky 5 g
11% Sodík 216 mg
20% Bílkoviny 11 g

Rýžový chléb z domácí pekárny postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme v mírně osolené vodě. Do domácí pekárny pak dáme 240 ml vlažné vody, rozšlehané vejce, rozpuštěné máslo, sušené mléko, uvařenou rýži, sůl, cukr, mouku a droždí. Zapneme Základní program.

2

Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept