Jednoduchý recept

Domácí chléb s červenou řepou a pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 50190

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Droždí sušené
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
25 g Máslo čerstvé
100 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
170 ml Voda pitná
280 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 315kJ
16% Sacharidy 59 g
6% Tuky 4 g
7% Sodík 146 mg
16% Bílkoviny 9 g

Domácí chléb s červenou řepou a pórkem postup přípravy receptu:

1

Vlažnou vodu, změklé máslo, sůl, cukr, očištěnou, nastrouhanou řepu, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.

2

Před ukončením hnětení přisypeme očištěný, najemno nakrájený pórek a necháme pekárnu pokračovat v programu.

3

Po upečení chléb necháme vychladnout a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept