Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 50198
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

10 g Citronová kůra
250 g Drůbeží maso pečené
10 g Estragon
40 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
50 ml Smetana 33% (šlehačka)
8 g Sůl
50 g Šunka drůbeží
4 ks Vaječný bílek slepičí
4 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 143kJ
3% Sacharidy 12 g
40% Tuky 30 g
55% Sodík 1 g
61% Bílkoviny 34 g

Nákyp z kuřecího masa postup přípravy receptu:

1

Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, za stálého míchání vlijeme vývar a pár minut povaříme a odstavíme. Do chladnoucí omáčky vmícháme smetanu se žloutky, osolíme a opepříme.

2

Pečené kuřecí maso a šunku rozmixujeme a vmícháme do hotové omáčky. Přidáme nasekaný estragon, citronovou kůru a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Hmotou naplníme vymazanou zapékací mísu a pečeme ve středně vyhřáté troubě 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept