Jednoduchý recept

Dresink Harissa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50209

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
40 g Harissa pasta
120 g Olej olivový extra panenský
20 g Petržel kudrnka
60 g Protlak rajčatový
150 g Rajčata
3 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 100kJ
2% Sacharidy 7 g
35% Tuky 26 g
15% Sodík 296 mg
2% Bílkoviny 1 g

Dresink Harissa postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme semínka a dužinu posekáme najemno. Do skleněné misky dáme pastu Harissa, přidáme rajčatový protlak, rajčata, citronovou šťávu, olivový olej, podle chuti osolíme, důkladně promícháme a nakonec přimícháme čerstvou posekanou petrželku.

2

Dresink před podáváním necháme v chladu uležet. Tento dresink je velmi vhodný ke grilovaným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept