Jednoduchý recept

Pikantní máslo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50229

Ingredience

4 ml Citronová šťáva
5 g Kopr čerstvý
125 g Máslo čerstvé
5 g Pažitka
1 g Pepř černý celý
5 g Petržel kudrnka
6 g Sůl
10 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 970kJ
0% Sacharidy 1 g
34% Tuky 26 g
29% Sodík 584 mg
1% Bílkoviny 0 g

Pikantní máslo postup přípravy receptu:

1

Pažitku, petržel, řeřichu a kopr omyjeme, oklepeme od vody, nasekáme najemno, máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, smícháme s bylinkami, osolíme, opepříme čerstvě umletým pepřem z mlýnku, zakápneme citronovou šťávou a vyšleháme.

2

Pikantní máslo používáme jako základní pomazánku při přípravě jednohubek a chlebíčků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept