Jednoduchý recept

Pikantní máslo s červeným pepřem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50230

Ingredience

125 g Máslo čerstvé
1 špetka Nové koření mleté
15 g Pepř červený celý
30 ml Pomerančová šťáva
30 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 048kJ
1% Sacharidy 4 g
35% Tuky 26 g
0% Sodík 2 mg
2% Bílkoviny 1 g

Pikantní máslo s červeným pepřem postup přípravy receptu:

1

Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, červený pepř nadrtíme v hmoždíři. Máslo vložíme do skleněné misky, přilijeme šťávu z čerstvě vymačkaného pomeranče, přidáme šalotku, červený pepř, mleté nové koření a důkladně promícháme. Metlou nebo ručním šlehačem vyšleháme.

2

Ochucené máslo používáme při přípravě chuťovek, chlebíčků a jednohubek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept