Recept

Minutkový hovězí vývar

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50236
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
50 g Kuřecí křídla
50 g Kuřecí krk
1 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
1 polévková lžíce Sůl
3 ks Vaječný bílek slepičí
2 l Voda pitná
80 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 095kJ
4% Sacharidy 14 g
91% Tuky 68 g
24% Sodík 487 mg
48% Bílkoviny 27 g

Minutkový hovězí vývar postup přípravy receptu:

1

Přední libové hovězí maso umeleme na masovém strojku a vložíme do většího kastrolu. Přidáme omyté krky a křídla a pokrájené kuřecí žaludky. Kořenovou zeleninu oloupeme a spolu s pórkem nakrájíme na větší kusy. Neloupanou cibuli přepůlíme. Bílky částečně rozšleháme v trošce vody. Připravenou zeleninu přidáme k masu, vše zalijeme vodou osolíme, opepříme, přilijeme bílky, promícháme a za stálého míchání rychle přivedeme k varu. Stáhneme plamen a vaříme na mírném ohni. Po 30 minutách přecedíme přes ubrousek nebo hustý cedník a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept