Chléb s jablky a banánem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 135 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chléb s jablky a banánem
Celkový čas: | 135 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 120 minut |
Autor: | paulenkova1 |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (35%) |
ID receptu: | 50262 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Banány |
1 kávová lžička | Droždí sušené |
50 ml | Džus pomerančový |
75 g | Jablka |
40 g | Máslo čerstvé |
3 polévková lžíce | Med včelí |
200 ml | Mléko - podmáslí |
500 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
2 kávová lžička | Skořice mletá |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 19g |
---|---|
Cholesterol | 8,0mg |
Draslík | 161,1mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Banány, Droždí sušené, Džus pomerančový, Jablka, Med včelí, Skořice mletá, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mléko - podmáslí, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chléb s jablky a banánem postup přípravy receptu:
1 | Vlažný pomerančový džus, podmáslí, rozmačkaný banán, med, sůl, změklé máslo, skořici, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. |
2 | Před ukončením hnětení přisypeme nastrouhaná jablka. |
3 | Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat. |