Jednoduchý recept

Telecí řízečky s mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 50270

Ingredience

100 g Mandle plátky
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej rostlinný
2 g Pepř černý mletý
60 g Strouhanka
6 g Sůl
200 g Telecí kýta
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 608kJ
7% Sacharidy 24 g
31% Tuky 24 g
37% Sodík 736 mg
36% Bílkoviny 21 g

Telecí řízečky s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Telecí maso nakrájíme na čtyři menší plátky, naklepeme hřbetem ruky, osolíme a opepříme.

2

Do jedné misky nasypeme hladkou mouku, do druhé rozklepneme vejce a rozkvedláme, do třetí misky nasypeme strouhanku a promícháme s mandlovými plátky. Kousky masa nejprve obalíme v mouce, potom je namočíme ve vejci a nakonec je obalíme v mandlové strouhance.

3

V pánvi rozpálíme olej, přiložíme řízečky a smažíme po obou stranách dozlatova.

4

Řízečky upravíme na servírovací tác a podáváme jako pohoštění.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept