Jednoduchý recept

Vepřové kostky s remuládou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 50273

Ingredience

50 g Majonéza
25 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
200 g Vepřová panenka
50 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 846kJ
0% Sacharidy 1 g
23% Tuky 18 g
59% Sodík 1 g
18% Bílkoviny 10 g

Vepřové kostky s remuládou postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na kostky.

2

Nakládanou zeleninu scedíme, necháme okapat a nakrájíme nadrobno. Zeleninu smícháme s majonézou a podle chuti osolíme a opepříme.

3

Kostky masa upravíme na servírovací tác, na každý kousek masa navršíme remuládu a podáváme. Remuládu můžeme podávat zvlášť a každý strávník si kousek masa namočí v remuládě sám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept