Vepřové kostky s remuládou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 23 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové kostky s remuládou
Celkový čas: | 23 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 50273 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
50 g | Majonéza |
25 ml | Olej rostlinný |
3 g | Pepř černý mletý |
10 g | Sůl |
200 g | Vepřová panenka |
50 g | Zelenina nakládaná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 24,5mg |
Draslík | 288,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 2,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Majonéza, Olej rostlinný, Sůl, Vepřová panenka, Zelenina nakládaná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové kostky s remuládou postup přípravy receptu:
1 | Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na kostky. |
2 | Nakládanou zeleninu scedíme, necháme okapat a nakrájíme nadrobno. Zeleninu smícháme s majonézou a podle chuti osolíme a opepříme. |
3 | Kostky masa upravíme na servírovací tác, na každý kousek masa navršíme remuládu a podáváme. Remuládu můžeme podávat zvlášť a každý strávník si kousek masa namočí v remuládě sám. |