Jednoduchý recept

Vepřové řízečky v parmské šunce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 50274
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

30 g Hořčice gurmánská
25 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
60 g Šunka parmská
200 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 477kJ
0% Sacharidy 1 g
10% Tuky 7 g
41% Sodík 812 mg
20% Bílkoviny 11 g

Vepřové řízečky v parmské šunce postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opeříme a potřeme pikantní hořčicí. Parmskou šunku nakrájíme na tenké plátečky a do každého plátečku šunky zabalíme kousek masa.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme kousky zabaleného masa a osmahneme ze všech stran. Maso přendáme do zapékací misky, vložíme do rozehřáté trouby a pár minut zprudka zapékáme. Šunka by měla být na povrchu křupavá.

3

Řízečky se šunkou upravíme na servírovací mísu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept