Jednoduchý recept

Matjesové chlebíčky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 50284

Ingredience

5 ml Balsamico ocet
50 g Cibule
25 g Créme fraiche
30 g Hořčice gurmánská
15 g Kompot brusinkový
200 g Matjesy - filet
50 g Salát hlávkový
120 g Veka chlebíčková krájená

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 810kJ
5% Sacharidy 20 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 67 mg
15% Bílkoviny 9 g

Matjesové chlebíčky postup přípravy receptu:

1

Matjesy propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, smícháme s hořčicí, octem a přimícháme rybu.

2

Salátové listy natrháme na menší kousky, položíme na plátky veky, navrch rovnoměrně naneseme ochucené matjesy. Créme fraiche smícháme s brusinkami a chlebíčky ozdobíme.

3

Matjesové chlebíčky upravíme na servírovací tác a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept