Jednoduchý recept

Rybí filety s arašídy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50289

Ingredience

100 g Arašídy
20 ml Citronová šťáva
40 g Citrony
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
280 g Okoun - filety
70 ml Olej rostlinný
2 g Pepř černý mletý
60 g Strouhanka
8 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 974kJ
5% Sacharidy 17 g
16% Tuky 12 g
30% Sodík 602 mg
29% Bílkoviny 16 g

Rybí filety s arašídy postup přípravy receptu:

1

Rybí filety nakrájíme na širší proužky, arašídy trochu nadrtíme a smícháme se strouhankou.

2

Proužky ryb osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, obalíme v hladké mouce, namočíme v rozkvedlaném vejci a nakonec obalíme v arašídové strouhance.

3

V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme rybí filety a osmažíme dozlatova.

4

Filety upravíme na servírovací mísu, ozdobíme plátky citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept