Jednoduchý recept

Rajčata plněná bylinkovým rizotem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50295
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 438kJ
6% Sacharidy 22 g
1% Tuky 1 g
6% Sodík 125 mg
6% Bílkoviny 3 g

Rajčata plněná bylinkovým rizotem postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Tymián, bazalku, rozmarýn a šalvěj posekáme najemno. Rajčata v horní třetině odřízneme a vnitřek vydlabeme. V rendlíku rozehřejeme máslo, přisypeme šalotkua osmahneme ji. Přidáme rýži, orestujeme, podlijeme troškou horkého vývaru, posypeme bylinkami a zvolna vaříme doměkka. Vývar přiléváme postupně. Uvařené rizoto necháme vychladnout, naplníme vnitřky rajčat, upravíme na servírovací mísu a podáváme jako pohoštění.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept