Jednoduchý recept

Bezlepkový toastový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 50319

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
10 g Droždí sušené
325 ml Mléko polotučné
450 g Mouka bezlepková
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 233kJ
15% Sacharidy 53 g
9% Tuky 6 g
6% Sodík 118 mg
10% Bílkoviny 6 g

Bezlepkový toastový chléb postup přípravy receptu:

1

Vlažné mléko, olej, vejce, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept