Jednoduchý recept

Bezlepkový chléb s podmáslím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 50320
Kategorie: Přílohy

Ingredience

10 g Droždí sušené
70 g Maizena - kukuřičný škrob
60 ml Med včelí
375 ml Mléko - podmáslí
315 g Mouka rýžová
45 g Mouka sójová plnotučná
1 polévková lžíce Ocet jablečný
60 ml Olej olivový
45 g Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Xantanová guma

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 197kJ
12% Sacharidy 43 g
12% Tuky 9 g
7% Sodík 147 mg
15% Bílkoviny 8 g

Bezlepkový chléb s podmáslím postup přípravy receptu:

1

Vejce, ocet, olej, med, sůl, podmáslí, gumu, maizenu, Solamyl, oba druhy mouky a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept