Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 50357

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hrozinky
400 g Krůtí maso
3 polévková lžíce Mouka kukuřičná
40 ml Máslo čerstvé
40 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
50 g Oříšky piniové
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
1 polévková lžíce Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
750 ml Voda pitná
500 ml Víno červené
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 298kJ
5% Sacharidy 17 g
64% Tuky 48 g
34% Sodík 682 mg
46% Bílkoviny 26 g

Grilovná krutí roláda postup přípravy receptu:

1

Vytvoříme si marinádu. Do hrnce nalijeme víno, přidáme 500 ml vody, sůl, pepř, tymián, worcester a nadrcený česnek, zamícháme a deset minut vaříme. Mezitím v míse vedle připravíme těsto z mouky, 250 ml vody a sojové omáčky. Vše pořádně zamícháme a přidáme do hrnce. Vaříme dalších 5 minut.

2

V míse smícháme suroviny na nádivku. Strouhanku, pokrájenou cibuli, oříšky, hrozinky, máslo a dvě lžíce vytvořené marinády pořádně promícháme do směsi.

3

Krutí prsa nařízneme, abychom je mohli vyplnit nádivkou. Následně trochu poklepeme, aby bylo maso všude stejně vysoké. Nádivku pomalu plníme do kapsy v masu. Konce roládu nakonec zajístíme kovovými jehlami. Maso potřeme důkladně marinádou.

4

Gril rozehřejeme na střední teplotu, rošt potřeme olejem. Maso grilujeme 40 až 50 minut. Během pečení maso pravidelně potíráme marinádou.

5

Podáváme teplé.

Poznámka

Jako příloha se nejvíce hodí grilovaná jarní zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept