Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 50403
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Květák
5 polévková lžíce Olej stolní
3 polévková lžíce Strouhanka bezlepková
8 g Sůl
2 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 30%
4 ks Vaječný bílek slepičí
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 135 kcal
Kilojoule 564kJ
5% Sacharidy 19 g
4% Tuky 3 g
46% Sodík 930 mg
20% Bílkoviny 11 g

Květákové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme ho doměkka v osolené vodě, cibuli nasekáme nadrobno, sýr nastrouháme, vaječné bílky našleháme do tuhého sněhu.

2

Květákové růžičky posekáme nadrobno a smícháme s nasekanou cibulí, solí, strouhankou a našlehaným sněhem a nastrouhaným sýrem. Ze směsi utvoříme placičky, které osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.

Poznámka

Smažený květák podáváme s různě upravenými brambory, teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept