Recept

Kuřecí maso dušené se zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 80 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 50455

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr krupice
500 g Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Solamyl
2 g Sůl
10 ml Voda pitná
0,3 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 806kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 4 g
18% Sodík 362 mg
51% Bílkoviny 28 g

Kuřecí maso dušené se zelím postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa propláchneme pod tekoucí vodou, usušíme je a nakrájíme na tenké nudličky. K nakrájenému masu přimícháme solamyl, cukr, olej, a vodu a směs ochutíme solí. Směs důkladně promícháme a orestujeme v hlubším hrnci. Pak nakrájíme nahrubo zelí a cibuli a přidáme k orestovanému masu a směs dusíme do změknutí. Jako přílohu servírujeme k tomuto pokrmu bezlepkový chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept