Recept

Pikantní vepřová kýta z pánve

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 50463

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sojová - Tamari
3 g Pepř černý mletý
3 g Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 494kJ
2% Sacharidy 7 g
30% Tuky 23 g
35% Sodík 695 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pikantní vepřová kýta z pánve postup přípravy receptu:

1

Cibuli nasekáme nadrobno, stroužky česneku utřeme, vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky. Nakrájené maso orestujeme zprudka v hluboké pánvi, aby se zatáhlo a neztrácelo šťávu. Potom k masu přisypeme nasekanou cibuli, utřený česnek, Kari koření a sójovou omáčku Tamari. Směs dále ochutíme solí a pepřem a zvolna opékáme za stálého promíchávání, dokud není maso měkké. Takto opečené maso podáváme celé, ihned po tepelné úpravě.

Poznámka

Nejlépe toto maso chutná s dušenou rýží a se sezónním zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept